У оквиру пројекта Омладински фондови, који је покренула Фондација Ана и Владе Дивац, а који се реализује с циљем повећања учешћа младих у процесима локалног развоја кроз доделу средстава пројектима које иницирају и воде сами млади, група ученика наше школе се окупила под називом „Администратори“ и конкурисала са пројектом под називом: “Клупе за школске ходнике”.
У пројекту су учествовали: ученици 3 фа одељења: Давид Антић, Ивана Клаваговић, Соња Вукашиновић, Нина Станар, Весна Митровић, Ана Петрић, Каролина Марчок, Андријана Павловић, Сузана Анић и ученик 4ут одељења Давид Петковић.
Они су до сада, у оквиру активности школе, учествовали у различитим хуманитарним акцијама, међународним Еразмус+ пројектима, што их је мотивисало и подстакло да се овај пут удруже и покушају да учине нешто добро за своје вршњаке из школе.
Схватили су да у школи постоји проблем за боравак ученика у време одмора и пауза и да се решење тог проблема налази у постављању клупа у школске ходнике.
Пројекат је одобрен и набављено је 11 нових клупа. Клупе су додатно украсили различитим порукама о емпатији, толеранцији и љубави, а старе клупе су добиле нови сјај фарбањем у ведре боје.
Овим пројектом су оплеменили простор, учинили га лепшим и пријатнијим за боравак ученика. Ученици сад имају адекватне услове за боравак у школи током одмора, смањила се гужва по ходницима, и безбедност ученика је подигнута на виши ниво јер дежурни наставници  имају бољи преглед ходника током одмора. Ученици-путници могу квалитетније да проведу време до почетка наставе. Ученици са здравственим проблемима имају обележен и  обезбеђен одређени број места који је резервисан само за њих.
Економска школа се захваљује својим ученицима на ангажованости, труду и раду да нам свима заједнички боравак у школи учине пријатнијим и лепшим.