Наши ученици су у претходном периоду учествовали на бројним такмичењима и остварили завидне резултате:
Ученица Ненадовић Николина IVфа је освојила 1. место на Републичком такмичењу из пословне економије у конкуренцији од 17 учесника. Ментор проф. Зора Беадер.
Ненадовић Николина IVфа је такође освојила 2. место на Републичком такмичењу ученика средњих школа из социологије на тему „Групни идентитет младих“ у конкуренцији од 12 учесника. Тема Николининог рада је била „Профил младих у савременом друштву: формирање интелектуално, емоционално и социјално зреле личности“. Ментор проф. Весна Поповић
Ученица Слађана Прибичевић IVфа је освојила 2. место на окружном такмичењу из енглеског језика у конкуренцији од 39 ученика у Сремском округу и пласирала се на републички ниво такмичења. Ментор проф. Неда Товић.
На Окружном такмичењу Књижевна олимпијада у конкуренцији од 87 ученика, ученица Уна Дринић IVп је освојила 1. место, а ученица Николина Милошевић IIе 2. место и пласирале се на републички ниво такмичења. Ученица Тамара Радукић IVп је са 17 бодова освојила 2. место и потенцијални пласман на републички ниво такмичења. Ментор проф. Славица Шатара.
Ученица Марија Ивковић IVе је освојила 1. место у дисциплини бацања кугле на општинском првенству из атлетике и обезбедила пласман за виши ниво такмичења. Ментор проф. Срђан Радовановић.
Ученик Никола Марковић IIIу је освојио 6. место на Републичком такмичењу из куварства у конкуренцији од 22 школе. Ментор проф. Бранислав Адамовић.

Честитамо свим ученицима и њиховим менторима на заслуженом успеху!