У још једној успешно реализованој Еразмус+ мобилности, у оквиру акредитованог пројекта бр. 2023-1-RS01-KA121-VET-000130054, дванаест ученика и два наставника у пратњи су боравили у граду Манавгат, у Турској у периоду од 09.04 – 22.04.2024. године ради реализације практичне наставе за ученике. У мобилности су учествовали ученици свих образовних профила:
– економски техничар: Марија Сушић и Анђела Бојанић – 3е
– пословни администратор: Драгана Станисављевић и Николина Јевтић – 3па
– финансијски администратор: Ивана Клаваговић и Соња Вукашиновић – 3 фа, Божидар Вуковић и Дмитро Станкевич – 4фа
– угоститељски техничар (хотелијерско-ресторатерски техничар): Филип Огњановић – 4ут и Немања Бурмазовић – 2хрт
– кувар: Анастасија Риђошић – 3у и Стефан Мијић – 2у

У пратњи ученика су биле наставнице: Весна Милованчевић- наставник економске групе предмета и Неда Товић – наставник енглеског језика и координатор Еразмус+ пројеката.
Ученици су праксу обављали у два хотела са високим рангом од пет звездица: Хотел Рага и хотел Жадоре. Хотели су великог капацитета, примају више од 400 гостију.
Ученици економских смерова су своје стручне компетенције потребне за модерно тржиште рада су усавршили у канцеларијама хотела које се баве фактурама, завођењем документације, плаћањима, маркетингом. Могли су да уоче разлике у вођењу евиденције, завођењу документације, разлике у фактурама код нас и у Турској, обрачуну ПДВ-а.
Ученици угоститељског и куварског смера унапредили своја знања у ресторану и кухињи хотела Рага. Том приликом су могли да виде како се врши организација рада и подела послова у великим ресторанима и кухињама које опслужују госте и до 24 часа дневно.  
Угоститељи су могли да уоче разлике у служењу гостију у ресторану, различитим баровима у хотелу, бару на плажи. Сусрели су се са припремом различитих топлих напитака, алкохолних и безалкохолних пића и коктела.
Ученици куварског смера су имали су прилику да припремају различита турска национална предјела, главна јела, као и десерте као што су баклаве, тулумбе, урмашице, различите воћне колаче и торте.
Поред стручне праксе, имали су прилику да иду на културолошке излете: посетили су чувене водопаде у граду Манавгат, затим град Сиде који је чувен по великим археолошким налазиштима  и споменицима из доба Римског царства. На путу за град Анталију су посетили Аспедност, најочуванији амфитеатар из доба Римског царства,као и водопаде у самом граду Анталија.
Овом стручном праксом ученици су уочили сличности и разлике у функционисању предузећа и установа у Турској и Србији.  Значај стручне праксе је, између осталог,  културолошка и свака друга толеранција као циљ креирања здравог грађанског друштва.